Καρπετόπουλος: «Δανεικό χαφ από Αγγλία ο Παναθηναϊκός»

Καρπετόπουλος: «Ο ΠΑΟ να ξεχάσει τον Λεβαδειακό - Θα χρειαστεί άλλη ενδεκάδα με ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ύστατη ώρα για κεντρικό μέσο και ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος… μιλάει για χαφ από Αγγλλία.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Σήμερα λογικά θα μάθουμε και αν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τους μέσους που καιρό τώρα ψάχνει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αλήθεια ότι άργησε πάρα πολύ να πάρει τους δύο παίκτες που διαβάζουμε ότι προσωπικά αναζητά εδώ και μήνες. Αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού καίγεται για αυτού του είδους τις προσθήκες.

Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τον Βιγιαφάνες, τον Μαουρίσιο, τον Γκατσίνοβιτς και τον Αλεξανδρόπουλο.

Όμως σε σχέση με πέρσι απέκτησε τον Τσέριν και υπάρχει διαθέσιμος ξανά ο Κουρμπέλης, ενώ ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να δει στο γήπεδο τον Μπερνάρ που του έχουν εγγυηθεί ότι όχι απλά θα βοηθήσει αλλά και θα κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό νομίζω ότι αργεί να διαλέξει κάποιον. Κ

αι θα μου κάνει εντύπωση αν πάρει δύο ποδοσφαιριστές. Έναν και καλό το βρίσκω πιο λογικό. Και κάτι ακούω για ένα δανεικό που θα αποκτήσει από αγγλική ομάδα: λίγη υπομονή και θα ξέρουμε σήμερα.

Παναθηναϊκός: Κατάφερε το εύκολο, λείπουν οι μεταγραφές

Στο χαμηλών ταχυτήτων ελληνικό πρωτάθλημα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει το εύκολο.

Να διαβάζει δηλαδή προβληματικές ομάδες και να δημιουργεί τις συνθήκες στους παίκτες του ώστε να έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα στους χώρους που παίζεται η μπάλα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ όμως έδειξε ότι είναι απαραίτητη μια ΓΕΜΑΤΗ μεσαία γραμμή που θα μπορεί να καλύπτει με την τακτική αλλά και τα χαρακτηριστικά των παικτών της τα όποια κενά προκύπτουν στην άμυνα.

Το να παίζεις με τρεις βαρβάτους κεντρικούς χαφ κάνεις τους αμυντικούς σου να κρύβουν τις αδυναμίες τους, αν κι εδώ που τα λέμε Σένκεφελντ-Μάγκνουσον είναι πολυτέλεια για την Σούπερ Λίγκα.

Για να παίξεις ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας είσαι υποχρεωμένος να ανεβάσεις τους στόπερ ψηλά, τομέας στον οποίο είναι καλοί οι δύο τελευταίοι.

Στα ντέρμπι όμως αυτό είναι ρίσκο γιατί με μια μπαλιά ο αντίπαλος μπορεί να σου πάρει πλάτες και να βγει φάτσα με τον τερματοφύλακα. Αρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο θες ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση στο κέντρο. Είναι αστείο να έχει ο Παναθηναϊκός περισσότερους τερματοφύλακες από αμυντικά χαφ!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News