Καρπετόπουλος: «Αυτά ενόχλησαν τον Μάρτινς. Οι κίτρινες θα... γινόταν κόκκινες»

Δηλώσεις σοκ από Μαρτίνς: "Ο διαιτητής είχε κανονίσει την στρατηγική να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό"

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε την κίνηση του προπονητή του Ολυμπιακού να τα βάλει με τον διαιτητή μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, όσα γράφει στη Sportday:

Παράπονα για την διαιτησία έκανε στο τέλος του ντέρμπι της Κυριακής ο Πέδρο Μάρτινς, που σπανίως μιλάει για διαιτητές. Ότι ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν λίγος είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και γι’αυτό ο κόουτς το επισήμανε: στο τέλος του ματς δεν ήθελε να πει κάτι περισσότερο. Ωστόσο υπήρχε κάτι που τον ενόχλησε εξίσου: Η άρνηση του Σλοβένου διαιτητή να δώσει στο πρώτο ημίχρονο τρεις κίτρινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟ για σκληρά μαρκαρίσματα.

Είναι τόσο πρόβλημα ότι αυτοί δεν «κιτρινίστηκαν»: Για τον προπονητή του Ολυμπιακού ναι, διότι αυτή η ανοψή του διαιτητή έκανε κακό στο σχέδιό του.

Το «κιτρίνισμα» των στόπερ του ΠΑΟ θα βοηθούσε και τον Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο να παίξουν πιο πολύ και πιο εύκολα με την μπάλα.

Ο Μαρτίνς γνώριζε ότι αναπληρωματικός στόπερ στον ΠΑΟ δεν υπήρχε και θυμόταν ότι πέρσι ο Ολυμπιακός γύρισε το αντίστοιχο ματς των πλέι-οφ μετά την αποβολή του Πούγγουρα. Γι’αυτό ο Πορτογάλος είπε ότι ο διαιτητής έδειξε να διευθύνει το ματς όπως θα ήθελε ο αντίπαλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News