Καρπετόπουλος: «Άρνηση του Παναθηναϊκού να παίξει ποδόσφαιρο»

Το σκορ μαρτυράει τη μεγάλη ανατροπή στον Παναθηναϊκό!

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όσα γράφει στη Sportday:

Όταν ο άριστος στο ντεμπούτο του τερματοφύλακας Μπρινιόλι σταμάτησε τον Αγκιμπού Καμαρά σε δύο περιπτώσεις όλοι κατάλαβαν πως δύσκολα θα προέκυπτε νικητής.

Απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ήθελε αλλά δεν μπορούσε, υπήρχε ένας Παναθηναϊκός που έπαιζε απ’ την αρχή μέχρι το τέλος για την ισοπαλία. Την πήρε και μπράβο του, αλλά έχασε μία ευκαιρία για νίκη: δύσκολα θα βρει τον Ολυμπιακό τόσο κουρασμένο αλλά και τόσο λάθος.

Τα προβλήματα με τον Covid πριν από το ματς είναι βέβαια μία καλή δικαιολογία, αλλά οι δυσκολίες του Παναθηναϊκού δεν ήταν στην άμυνα – ήταν στην επίθεση κι είχαν να κάνουν με την απόλυτη άρνηση της ομάδας του Γιοβάνοβιτς να παίξει λίγο ποδόσφαιρο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μολονότι ο κόουτς του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους κυνηγούς οι “πράσινοι” έμοιαζαν να κοιτάζουν το χρονόμετρο.

Στο τέλος βέβαια η ισοπαλία ήρθε – ο σκοπός επετεύχθη. Αλλά απ’ όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς ο τρόπος δεν άρεσε ιδιαίτερα ούτε και σ’ αυτόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News