Καρπετόπουλος: «Αν φύγει ο Κλάτενμπεργκ ο πρώτος που θα πάθει ζημιά είναι ο ΠΑΟ»

Καρπετόπουλος: «Αν φύγει ο Κλάτενμπεργκ ο πρώτος που θα πάθει ζημιά είναι ο ΠΑΟ»

Τι αναφέρει ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος για τη διαιτησία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και την αντίδραση για Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

Ο ΠΑΟ κυρίως πλήρωσε τη χαλαρότητα στο ξεκίνημα του ματς, όταν παρά την υπεροχή του δεν σκόραρε, διότι οι κυνηγοί του νόμιζαν πως ένα γκολ θα το βρουν αργά ή γρήγορα.

Τελικά το βρήκε πρώτος ο Βόλος με τον Ολλανδό φορ του: όταν ο Τόμας Φαν Φάαρτ έκανε το 1-0 στο 34΄ όλοι στον ΠΑΟ κατάλαβαν πως δεν θα υπάρξει περίπατος.

Κι όταν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σάντσες στο 40΄ το κακό ολοκληρώθηκε. Η αποβολή του Ισπανού μοιάζει όχι απλά άδικη, αλλά αναίτια.

Ο παίκτης τιμωρείται από τον Oλλανδό διαιτητή Χίγκλερ, απλά γιατί δεν φρέναρε ενώ έτρεχε. Πάνω στο σπριντ βρίσκει τον πεσμένο Μπαριέντος, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει η παραμικρή πρόθεση βίαιοι χτυπήματος.

Το γεγονός ενόχλησε τον ΠΑΟ που έκανε γνωστό ότι παύει να στηρίζει τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ και συντάσσεται με τους πολέμιους του.

Ο ΠΑΟ ανήκει στις ομάδες που ξέρουν πως είναι προτιμότερο να σου τύχει μια στο τόσο ένας μέτριος Ολλανδός διαιτητής, παρά να παίζει όλα τα ματς με Έλληνες διαιτητές.

Αλλά όποιος έχει νεύρα κάπου πρέπει να ξεσπάσει: εγώ λέω ότι αν φύγει ο Κλάτενμπεργκ ο πρώτος που θα πάθει ζημιά από αυτό είναι ο ΠΑΟ. Αλλά είναι μια παρατήρηση άνευ νοήματος. Ο Άγγλος δεν θα πάει πουθενά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News