Καρλίτος: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Λαμίας

Καρλίτος: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Λαμίας

Στην σημασία της νίκης αλλά και την ομάδικής δουλεία που έγινε στάθηκε μετά την νίκη επί της Λαμίας ο Καρλίτος.

Ο επιθετικός των πρασίνων υποστήριξε ότι το βασικό ήταν η νίκη και όχι τα γκολ του, ενώ αναφέρθηκε και στην πλάκα που του έκανε ο Λάσλο Μπολόνι.

Αναλυτικά

«Είναι σαφές ότι χρειαζόμασταν τη νίκη. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν πριν από μία εβδομάδα και πριν μερικούς μήνες. Εμείς αν θέλετε καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο για όλες τις θυσίες και τις δουλειές που κάναμε. Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και τους οπαδούς μας.

Όταν έχεις μία κακή κατάσταση, όλοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Πάντα θα πρέπει να ξέρει ότι έφυγες από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δώσει τα πάντα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα».

Για το αν νιώθει ηγέτης, αν είναι ο Καρλίτος που θέλει: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη, αλλά έναν ακόμα εργαζόμενο, έναν ακόμα συντελεστή. Σ’ αυτή την περίοδο τα γκολ μπορούν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Κοιτάω πιο μακριά το συνολικό καλό και δεν κοιτάω τον εαυτό μου».

Για την πλάκα του Μπόλονι ότι δεν έκανε χατ τρικ: «Η αλήθεια είναι ότι το είχα στο μυαλό μου. Πιο πολύ όμως είχα στο μυαλό μου τη νίκη. Θέλαμε τη νίκη όπως κάποιος που αναζητά την τροφή του. Όλες οι νίκες βοηθούν και η αποψινή μας βοηθάει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό που το κάνουμε τους τρεις τελευταίους μήνες. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό και αυτοί που δεν ήταν στην αποστολή αξίζουμε αυτή τη νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News