Καρλίτος: «Ισως να έσπαγα ρεκόρ, όμως ήθελα να βοηθήσω τον Παλάσιος»

Καρλίτος: «Ισως να έσπαγα ρεκόρ, όμως ήθελα να βοηθήσω τον Παλάσιος»

Ευτυχισμένος με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στο Ιωνικός εμφανίστηκε ο Καρλίτος.

Ο επιθετικός των πρασίνων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιτελείο του Παναθηναϊκού και την δουλειά που γίνεται ενώ ανέφερε και το λόγο που έδωσε το πέναλτι στον Παλάσιος

Αναλυτικά

Για το χατ-τρικ που σημείωσε και τη νίκη: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Δουλεύουμε σκληρά και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο».

Για το που του ταιριάζει περισσότερο στην επίθεση ως καθαρός φορ ή πίσω από τον επιθετικό: «Όπου και να παίζω για μένα είναι το ίδιο».

Για τη βοήθεια που έχει λάβει από τον γυμναστή του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ένα πολύ καλό επιτελείο και η δουλειά που γίνεται συνολικά είναι καλή και αυτή φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Με κάνουν να αισθάνομαι πολύ καλά».

Για το καλό κλίμα που φαίνεται πως υπάρχει δίνοντας την ευκαιρία στον Παλάσιος να εκτελέσει το πέναλτι: «Είχα σημειώσει τρία γκολ, οπότε ένα τέταρτο γκολ ίσως να έσπαγε κάποιο ρεκόρ. Όμως σκέφτηκα τον συμπαίκτη μου που ήρθε από τη Λατινική Αμερική και ήθελα να τον βοηθήσω. Του έδωσα την ευκαιρία και σημείωσε το τέταρτο γκολ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News