Καρλίτος: Αποθέωσε ρόστερ και οπαδούς - Οι ατάκες μετά την τεσσάρα!

Αφήνιασε ο Καρλίτος, 3-0 ο Παναθηναϊκός! (vid)

Ο Καρλίτος, μετά το 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε πως του αρέσει να παίζει όπως αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός εναντίον του Απόλλωνα και έκανε λόγο για εξαιρετικό ρόστερ.

Ο Ισπανός επιθετικός ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Κατ’ αρχήν αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είχαμε δίπλα τους φιλάθλους μας και αυτό μας έλειψε πολύ. Είχαμε μια μακριά περίοδο προετοιμασίας, δουλέψαμε πολύ και αυτές οι λεπτομέρειες είναι πράγαμτα που δουλέψαμε και φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να αλλάξεις σε ένα τόσο διαφορετικό τρόπο παιξίματος, που εμένα βέβαια μου αρέσει και μου πάει. Ο προπονητής μας είπε πώς θέλει να παίξουμε κι αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα με το βάρος του Παναθηναϊκού.

Όλοι οι παίκτες που ήρθαν, ήρθαν για να βοηθήσουν. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ, μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που συνεργάζομαι καθημερινά με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να πω πολλά στους οπαδούς, αλλά θα πω πως είναι σημαντικοί για εμάς. Μας δίνουν αυτό που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News