Καρλίτος: «Απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα»

Καρλίτος: «Απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα»

Στην έλλειψη τύχης στάθηκε μετά την ισοπαλία με τον Βόλο ο Καρλίτος.

Ο σκόρερ των πρασίνων ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας ενώ υποστήριξε ότι πρέπει όλοι να βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε

«Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εικόνα μας και σε αυτό το παιχνίδι» τόνισε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού (που αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα) μιλώντας στην Nova και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι παίξαμε και όσοι είναι στον πάγκο έχουμε αυτοπεποίθηση. Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε στεναχωρημένοι. Εγώ θα γυρίσω απογοητευμένος σπίτι μου. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα».

Αν έχει εξήγηση για το τι φταίει: «Όταν τα πράγματα είναι άσχημα. Εύκολα ψάχνουμε δικαιολογίες και βλέπουμε στοιχεία από την wikipedia για το τι φταίει. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η μια να κλαίμε την μοίρα μας και οι άλλοι να βάλουμε τα δυνατά μας και να παλέψουμε σκληρά. Εγώ διαλέγω τον δεύτερο δρόμο».

Αν η ομάδα έχει… cojones: «Η ομάδα έχει… βαρίδια, αλλά έχει και κακοτυχίες. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό είναι το θέμα. Είναι δεδομένο ότι απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα. Ανάμεσα σε αυτούς είμαι και γω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News