«Κάρφωσε» Πογιάτος ο Πούγγουρας!

«Κάρφωσε» Πογιάτος ο Πούγγουρας!

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας παραδέχτηκε πως η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ κακή, αλλά δεν έριξε τις ευθύνες αποκλειστικά στον Ντάνι Πογιάτος…

Ο Έλληνας αμυντικός στις δηλώσεις που έκανε στη Nova, είπε μεταξύ άλλων πως ναι μεν έχει ευθύνη ο Ισπανός τεχνικός για τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, αλλά φταίνε και οι παίκτες για τους ίδιους ακριβώς λόγους!

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως η εικόνα του «τριφυλλιού» ήταν κακή: «Στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα και η εμφάνιση, επομένως αν κρίνουμε σύμφωνα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που είχαμε, μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολύ κακή η εικόνα μας», είπε χαρακτηριστικά ο Πούγγουρας.

Εν συνεχεία μίλησα για τον καταμερισμό των ευθυνών: «Δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα αν φταίει ο προπονητής. Εννοείται ότι φταίμε και εμείς, φταίει και ο προπονητής και φτάσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News