"Καρφιά" Τζανδάρη για τη διαιτησία

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σαν πατέρας για όλους μας»

Ο Φάνης Τζανδάρης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις της διαιτησίας τόσο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όσο και γενικότερα.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports:

“Είπαμε να κάνουμε μία αρχή για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είπαμε να’ ρθουμε εδώ να παίξουμε δυναμικό ποδόσφαιρο, να μπορέσουμε να πάρουμε το πρώτο διπλό στην ουσία πριν τον χειμώνα. Μπήκαμε πολύ ιδανικά, πολύ δυνατά, ωραία, έτσι όπως θέλει ο προπονητής μας, με το πρώτο γκολ, είχαμε πολλές φάσεις για το δεύτερο γκολ, δυστυχώς, όμως, δεν ήρθε το δεύτερο γκολ που θα μας εξασφάλιζε τη νίκη. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύοντας ότι είναι δικό μας το παιχνίδι, όμως η Ξάνθη μας πίεσε πολύ δυνατά, πολύ ψηλά, εμείς δεν κρατήσαμε μπάλα στην περιοχή τους, δε μας βγήκαν και κάποιες φάσεις, έβαλαν και το γκολ τους και μας έπεσε η ψυχολογίας μας”.

Για το αν ήταν επιπόλαιοι:
“Εγώ πιστεύω ότι βγήκαμε και παίξαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, απλά έκανε λίγο διαφορά η πίεση της Ξάνθης και φάνηκε έτσι. Είχαμε και κάποιες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλές με τον Όσκαρ, που μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1, αλλά έτσι είναι η μπάλα, μια το βάζεις, μια δεν το βάζεις”.

Για το τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια:
“Δεν ξέρω να σας πω τι άλλαξε. Ο κόουτς μας πιστεύει πάρα πολύ, είμαστε πολύ καλή ομάδα, εγώ αυτό πιστεύω. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να δέσουμε, να βρούμε τη χημεία μας και να παίζουμε ως μια ομάδα, να τρέχουμε ο ένας για τον άλλο, άμα κάνει λάθος ο ένας να μην τον βρίζουμε, να τον χειροκροτάμε, να λέμε ‘πάμε για το επόμενο’, να γίνουμε ομάδα”.

Για το αν γέννησε προσδοκίες η αποψινή εμφάνιση:
“Μου γέννησε πολλές προσδοκίες, πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε, δεν είναι ο Παναθηναϊκός στη θέση που είναι τώρα, αξίζει για πιο ψηλά. Εύχομαι και ελπίζω με τη νέα χρονιά να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα”.

Για το τι πήγε καλά και τι όχι για τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο στον πρώτο γύρο:
“Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία στο πρωτάθλημα να αγωνιστώ. Εγώ βλέπω την ομάδα από έξω, δεν είχαμε πολύ τύχη και πιστεύω και η διαιτησία δε μας παίζει πολύ. Εγώ κοιτάω συνέχεια το μέλλον, δεν κοιτάω το παρελθόν. Εύχομαι για κάτι καλύτερο και το πιστεύω πολύ ακράδαντα μέσα μου ότι θα’ ρθει κάτι καλύτερο”.

Για το αν υπάρχει φόβος να μπλέξει ο Παναθηναϊκός σε περιπέτειες:
“Αυτό σε ένα βαθμό μας δίνει πίεση, αλλά εμείς κάθε μέρα πολεμάμε για το καλύτερο, έχουμε θετικές σκέψεις, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Μπάλα είναι, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Εμείς δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό από εκεί και πέρα είναι Θεού θέλοντος αν πάμε καλά ή όχι”.

Για την πρώτη του συμμετοχή:
“Ήθελα πολύ να παίξω, είναι η ζωή μου το ποδόσφαιρο, εύχομαι να συνεχίσω να παίρνω χρόνο συμμετοχής, να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ κι εγώ και να παίρνουμε αποτελέσματα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News