«Καρφιά» Διούδη: «Δίνω απαντήσεις στο γήπεδο» - Τι είπε για την «επιστροφή» Αλαφούζου

Μία κουβέντα για τον Σωκράτη!

Ο Σωκράτης Διούδης απάντησε στις κριτική που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα,, τα γεγονότα στην Τρίπολη, τη νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης στη NOVA: 

Για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ:

“Να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια γιατί κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός και τους χρειαζόμαστε τους βαθμούς”.

Για το καλόβουλα και κακόβουλα σχόλια σε σχέση με τον τραυματισμό του και για όσα έγιναν στην Τρίπολη : 

“Τις απαντήσεις μου τις δίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην Ελλάδα η τρίχα γίνεται τριχιά. Φέτος έχω χάσει μόνο ένα παιχνίδι, σε κάποια παιχνίδια έχω ενοχλήσεις, όμως καταφέρνω να τις ξεπερνάω. Οι συνωμοσιολόγοι είναι πολλοί στην Ελλάδα και σε περιμένουν στην γωνία και πρέπει να ζούμε με αυτό. Γι αυτούς σήμερα είναι άλλη μια Κυριακή”.

Για τα όσα έγιναν με τον Παπαδόπουλο στην Τρίπολη, όσο ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο: 

“Δεν θα δώσω συνέχεια σε αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε αντίπαλοι για 90′, όμως δεν είναι ευχάριστο να ακούς από πρώην συμπαίκτη σου αυτά τα λόγια. Το θεωρώ μια κακή στιγμή”.

Για την παρουσία του Αλαφούζου στα αποδυτήρια: 

“Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει μια ομάδα την διοίκηση της κοντά. Θέλουμε να νιώθουμε μια ασφάλεια. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάτι που μας έλειπε, όμως ο πρόεδρος μας είναι πιο ενεργός φέτος και μας χαροποιεί αυτό”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί γιατί έχουμε μεγάλη συνέχεια. Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε πάντα έτοιμοι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News