Το καρφί του Γαρρή για τα... έτοιμα γήπεδα!

Το καρφί του Γαρρή για τα... έτοιμα γήπεδα!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής αναφέρθηκε στα έργα ανακαίνισης της Λεωφόρου, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τρόπο που άλλες ελληνικές ομάδες απέκτησαν νέο γήπεδο.

Σε αντίθεση με ό,τι έχει συμβεί κατά το παρελθόν με άλλες ομάδες, στον Παναθηναϊκό δεν χαρίζονται γήπεδα μέσα σε μία νύχτα, αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Σταμάτης Γαρρής.

[ads2]

Επιπλέον, υπερτονίζει την ανάγκη να πιστέψουν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, όπως την παρουσίασε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Γαρρή:

«Στον Παναθηναϊκό δεν χαρίζονται γήπεδα μέσα σε μια νύχτα όπως έγινε με άλλους. Μέχρι και… κορμοράνοι εμφανίστηκαν κάποτε για να μπλοκάρουν το σύλλογο. Η απόφαση είναι μία: να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Το μονοπάτι είναι δύσκολο. Για να γίνει… Λεωφόρος θα πρέπει απλά όλοι να το πιστέψουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News