Καρδιτσα - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 20/11

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σούπερ αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι

Καρδιτσα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 6ης αγωνιστικής της Basket League

Στην Καρδίτσα συνεχίζει την αγωνιστική περιοδεία του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έπειτα από την δυνατή μονομαχία με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής (19:15), με την ομάδα της Θεσσαλίας. Ο «εξάστερος» προέρχεται από τρεις σερί νίκες στη λίγκα και θέλει το σερί να συνεχιστεί. Προ διακοπής Εθνικών ομάδων επικράτησαν 77-67 του Κολοσσού.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Μίλησε δημόσια για τον Γιαννακόπουλο ο Μπερτομέου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε πως έχει καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εξήγησε γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν του απάντησε ποτέ δημόσια. Ο Καταλανός πρώην CEO της Euroleague παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό κανάλι, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα.

«Υπάρχει ένας πρόεδρος που είναι πολύ ομιλητικός και του αρέσει να μιλάει, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, μιλάει με αρκετά ιδιαίτερους τόνους και όρους. Θα έχετε παρατηρήσει ότι, αυτά τα χρόνια, δεν του απάντησα ποτέ δημόσια. Επίσης, πρέπει να πω ότι προσωπικά έχω καλές σχέσεις μαζί του. Οι ιδιωτικές συζητήσεις μου μαζί του ήταν πάντα πολύ ευχάριστες και προς τις δύο κατευθύνσεις. Πέρα από αυτό, που είναι μέρος του σόου και έχει ανάγκη να δείξει στους οπαδούς ότι τον ενδιαφέρει, εδώ και 22 χρόνια δεν έχω βιώσει μια κατάσταση σύγκρουσης».

Πονίτκα: «Ο Ράντοντις με έπεισε»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ματέους Πονίτκα σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Διαβάστε αναλυτικά.

Αν πίστευε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι της Πολωνίας στο «Ακρόπολις»: «Έχω μία αστεία ιστορία. Μετά το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα, περίμενα ένα ταξί με τη γυναίκα μου και ένας άνθρωπος του Παναθηναϊκού με ρώτησε τι περιμένω τόσο αργά. Προσφέρθηκε να μας πάει σε μία πιάτσα ταξί και μετά το συζητήσαμε με τη γυναίκα μου. Είχα αυτό το αίσθημα ότι κάτι θα συμβεί και θα επιστρέψω στην Ελλάδα».

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν γιατί ήμουν στη Σμύρνη. Ζούσα εκεί όμως. Μετά μιλήσαμε για την ομάδα και όλη την κατάσταση. Διότι όταν πας σε ένα μέρος πρέπει να κάνεις πολλά, να προσαρμοστείς, να βρεις σπίτι, να πάρεις αυτοκίνητο, να μετακομίσεις και μαζί έχεις τις προπονήσεις, τις εξετάσεις, το Super Cup. Μιλήσαμε για τη δομή και μου εξήγησε τι θέλει από μένα, επειδή είμαι από τους μεγαλύτερους παίκτες της ομάδας. Ήταν θετικά όλα».

Το οικογενειακό του ζήτημα: «Όχι δε με ενοχλεί, δεν είμαι θυμωμένος. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα, περίεργες καταστάσεις και είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δεν το παίρνω προσωπικά, ο κόσμος μπορεί να μιλάει για μένα. Έχω τη γυναίκα μου και τους φίλους μου που είναι δίπλα μου και θα… έπεφταν στη φωτιά για μένα. Δεν είμαι θυμωμένος, γελάω όλη την ώρα, είμαι θετικός άνθρωπος.

Για μένα το θέμα με την οικογένειά μου έχει τελειώσει. Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν, για να αλλάξουν πρέπει να καταλάβουν τα λάθη τους και να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Αν δεν το κάνουν αυτό δεν καταλαβαίνουν τα λάθη τους. Ποιο είναι το νόημα να κάνεις οτιδήποτε. Έκανα τα πάντα τα περασμένα χρόνια, αλλά δε θα το κάνω για μια ζωή. Έχω μία ζωή να ζήσω και δεν εστιάζω στην αρνητικότητα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News