Καρδίτσα - Παναθηναϊκός: Η... εντεκάδα του Τριφυλλιού

Δεν ξέρει να παίζει!

Γνωστή έγινε η 12άδα του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα για τη Basketleague.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεπεράσουν τη βαριά ήττα από τη Φενέρ στην Πόλη με μια νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Μπουρούση.

Μπέικον, Γκριγκόνις, Σαμοντούροβ και Αβδάλας δεν υπολογίζονται από τον Ράντονιτς για το παιχνίδι με την Καρδίτσα.




Η δωδεκάδα:

Μποχωρίδης, Λι, Γουόλτερς, Γ. Καλαϊτζάκης, Π. Καλαϊτζάκης, Πονίτκα, Ουίλιαμς, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Παπαγιάννης, Γκουντάιτις

Παναθηναϊκός: Με τέσσερις απουσίες απέναντι στην Καρδίτσα

Χωρίς τους Γκριγκόνις, Μπέικον, Αβδάλα και Σαμοντούροφ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο Γκριγκόνις ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στη 2η περίοδο με τη Φενέρ και δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Εκτός θα είναι και ο Ντουέιν Μπέικον, που μπήκε φορτσάτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» και θα πάρει ανάσες από τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού δεν δηλώθηκε κιόλας στη λίστα της Basket League.

Φυσικά απών θα είναι και ο Νεοκλής Αβδάλας, που έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο, αλλά και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, που είναι στην εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News