Καραπαπάς: «Κανένας ΚΕΡΑΤΑΣ δεν έδωσε ποτέ τίποτα στον Ολυμπιακό» - Το καρφί για Βοτανικό

Πρόκληση Καραπαπά για Γουέμπλεϊ: «Ξεχασιάρηδες...» (pic)

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Παραπαπάς απάντησε σε δημοσίευση ηλεκτρονικού μέσου που μιλούσε για εκμετάλλευση εκλεκτών εκτάσεων από τους Πειραιώτες, ώστε να δημιουργούν εγκαταστάσεις για την ομάδα τους.

Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Καραπαπάς ξεκίνησε με το ρητό «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων πως «για 100 χρόνια ο Ολυμπιακός θα πληρώνει 15% από τα έσοδά του γιατί κανένας ΚΕΡΑΤΑΣ δεν έδωσε ποτέ τίποτα για την ομάδα που υποστηρίζει η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ».

Παράλληλα στην αρχή έκανε λόγο για άλλα έργα τα οποία επινοικιάζονται για «ψίχουλα», όπως η «Πυλαία, τα οικόπεδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, το πρότζεκτ του Βοτανικού και της Αγιά- Σοφιάς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News