Καραγκούνης: Βράβευση από τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Καραγκούνης: Βράβευση από τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Καραγκούνης βραβεύστηκε στα Gazzetta Awards ως ένας από τους αθλητές – θρύλους και μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Βραβείο ως ένας από τους αθλητές – θρύλους πήρε ο Γιώργος Καραγκούνης στα Gazzetta Awards.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του Euo 2004 από της Εθνική Ελλάδας, ανέφερε: «Ευχαριστώ για το βραβείο. Μας δίνει ζωή το παιχνίδι. Όταν φοράς το σορτς, νιώθεις παιδί όσα χρόνια κι αν περάσουν».

Τη βράβευση στον «Κάρα» έκαναν οι αρχηγοί της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού και ο 45χρονος ανέφερε: «Το γυνακείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπουσουλάει. Στην Ευρώπη πηγαίνει με γρήγορους ρυθμούς. Θα πρέπει οι οικογένεές τους να τα προτρέπουν τα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Στο εξωτερικό βλέπουμε παιχνίδια με 80.000 κόσμο. Εύχομαι μια μέρα να πάνε και στο εξωτερικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News