Καραγκούνης: «Σημαντικό κεφάλαιο ο Παναθηναϊκός, δεν θα πω κάτι άλλο»

Η... κανονιά του Καραγκούνη! (vid)

Τις εξαιρετικές ευρωπαϊκές πορείες με τη φανέλα του «τριφυλλιού» αναπόλησε στον Alpha 98,9 ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα για τους «πράσινους»

O Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να θελήσει να μπει σε λεπτομέρειες.

Αρχικά με αφορμή το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κατάκτηση του Euro και να επενδύσει στις υποδομές, ο «Κάρα» έκανε μια αναφορά στις Ακαδημίες του «τριφυλλιού»:

«Εγώ, για παράδειγμα, πάω τον γιο μου στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και οι συνθήκες που κάνει προπονήσεις, για να μην πω άθλιες, είναι πολύ μέτριες».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν έχει γραφτεί ο επίλογος στο κεφάλαιο Παναθηναϊκός για τον ίδιο απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο, είναι μια σημαντική μέρα για την Εθνική. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για εμένα. Έζησα πολύ μεγάλες στιγμές. Δεν υπάρχει επίλογος ή κάτι άλλο.

Θα είναι πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο, το μεγαλύτερο στην καριέρα μου σε συλλογικό επίπεδο. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές ειδικά όταν βγαίναμε στην Ευρώπη με εξαιρετικές πορείες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News