Καραγκούνης: «Αξέχαστη βραδιά! Από την μία ο τραυματισμός μου στον χιαστό και από την άλλη o "μαγικός" τότε Παναθηναϊκός»

Καραγκούνης: «Αξέχαστη βραδιά! Από την μία ο τραυματισμός μου στον χιαστό και από την άλλη o "μαγικός" τότε Παναθηναϊκός»

Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League, αφού τρόμαξε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου».

Ο Γιώργος Καραγκούνης θυμήθηκε εκείνη τη μεγάλη βραδιά με μια ανάρτησή του στο Instagram.

«09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League!!! Αξέχαστη βραδιά!

Από την μια ο βαρύτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ άουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικός» τότε Παναθηναϊκός που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

☘️ 🏟️ ⚽ 09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champion League!!! Αξέχαστη βραδιά! Από την μια ο βαρυτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ αουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικος» τότε @fcpanathinaikos που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης. @aggelosbasinas @takisfyssas14 @lymperopoulosnikos @sotiriskyrgiakos @nikopolidis71 #Barça #Panathinaikos #Karagounis #gr_legends_2004 #footballmoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News