Καψόνια στον Περέα λόγω «διαζυγίου»

Καψόνια στον Περέα λόγω «διαζυγίου»

Ο Χουάν Περέα ειδοποιήθηκε από τον Τσάβι Ρόκα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού και με την έλευση του Φώτη Ιωαννίδη δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό.

Νέα ποδοσφαιρική «στέγη» καλείται να βρει ο Χουάν Περέα καθώς ο Τσάβι Ρόκα ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο πελάτης του δεν υπολογίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό!

Ο αθλητικός διευθυντής των «πράσινων» κατέστησε σαφές ότι ο Περέα δεν έχει πείσει ούτε μέσα από την απόδοσή του στις προπονήσεις αλλά ούτε και από τις εμφανίσεις που έκανε πέρυσι.

Μάλιστα αρκετές φορές λόγω και των αναγκών του ρόστερ, ο Περέα έχει χρησιμοποιηθεί ως δεξιός μπακ στις προπονήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onsports. Στοιχείο που δείχνει πως τόσο ο Πογιάτος, όσο φυσικά κι ο Τσάβι Ρόκα… δεν τον πιστεύουν!

Παράλληλα, ο ερχομός του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό κατέστησε ακόμα περισσότερες τις επιλογές του Ντάνι Πογιάτος για την επίθεση, όπου υπάρχουν επίσης ο Καρλίτος, ο Αργύρης Καμπετσής και ο Φεντερίκο Μακέντα, επί του παρόντος τουλάχιστον…

Ετσι, ο 21χρονος άσος θα προπονείται από εδώ και πέρα με το γκρουπ των υπόλοιπων «κομμένων» παικτών, δέκα τον αριθμό, μέχρι να βρει νέα ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News