Κάπου στη μέση η αλήθεια...

Κάπου στη μέση η αλήθεια...

Οι αισιόδοξοι θα πουν ότι είναι καλύτερο που ήρθε τώρα ένα δυνατό …ταρακούνημα για τον Παναθηναϊκό, ώστε οι Πράσινοι να παρουσιαστούν …ατσαλωμένοι στα κρίσιμα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι.

Οι απαισιόδοξοι θα υποστηρίξουν ότι “αποκαλύφθηκαν” οι αδυναμίες που έχει η ομάδα του Στραματσόνι στο δυνατό φιλικό ματς με την Ομόνοια.

[ads2]

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση… Δεν ήρθε το …τέλος του κόσμου με μια ήττα – έστω και αν είναι βαριά και με κάκιστη εμφάνιση- σε φιλικό προετοιμασίας, ενώ δεν πιστεύω ότι θα είναι αυτή η εικόνα του Παναθηναϊκού στους ευρωπαϊκούς …τελικούς με τους Δανούς. Γιατί αν οι Πράσινοι επαναλάβουν παρόμοιες εμφανίσεις με αυτή που έκαναν στο ΓΣΠ, τότε θα “φλερτάρουν” επικίνδυνα με τον αποκλεισμό.

Οι παίκτες του Στραματσόνι αντιμετώπισαν το παιχνίδι με την Ομόνοια σαν …αγγαρεία και ο Ιταλός προπονητής στάθηκε στο κομμάτι της νοοτροπίας των ποδοσφαιριστών του. Αν και θα πρέπει να γνωρίζει πως είναι και ο ίδιος υπεύθυνος γι’ αυτή την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην Κύπρο.

Χτύπησαν αρκετά …καμπανάκια στον αγώνα με την Ομόνοια και το πιο …δυνατό ήταν για την αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού. Πολλά αβίαστα λάθη, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και κάκιστη παρουσία από τους περισσότερους αμυντικούς. Ο Ιβανόφ ήταν ο αδύναμος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα, ενώ ο Ρέις έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους αντιπάλους του και δεν βρήκε τις σωστές απαντήσεις. Οι Μέστο και Νάνο “χάθηκαν” στο ματς και δεν βοήθησαν ούτε στο επιθετικό κομμάτι, ο νεαρός Ευαγγέλου έπαιξε με μπόλικο άγχος, ενώ ο Κουτρουμπής προσπάθησε να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο κομμάτι των τερματοφυλάκων, ο Κοτσόλης έπαιξε με την εμπειρία του, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε πολλά σημαντικά λάθη και δεν αξιοποίησε – ούτε τούτη τη φορά – την ευκαιρία του.

Λίγα πράγματα και από τα χαφ του Παναθηναϊκού. Ο Λεντέσμα ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και “εγκλωβισμένος” από το κακό παιχνίδι της ομάδας του, οι Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος και Μπουμάλ ήταν “φλύαροι”, ενώ Λουντ και Γουσακάσο ξεχώρισαν στο διάστημα που αγωνίστηκαν για τη μαχητικότητα τους.

Στην επίθεση τα πράγματα δεν ήταν διαφορετικά. Ο βασικός Λέτο προσπάθησε, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και από κάποιο σημείο και μετά …ξεχνούσε να δίνει τη μπάλα, ο Ιμπάρμπο έπαιξε σε ρυθμό διπλού προπόνησης, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρινάλντι μπήκε στο ματς με μπόλικη όρεξη και φρεσκάδα, αλλά δεν “τροφοδοτήθηκε” από τους συμπαίκτες του

Novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News