«Κάποιος άλλος προπονητής θα εκμεταλλευόταν τη διάθεση του Αλαφούζου»

«Κάποιος άλλος προπονητής θα εκμεταλλευόταν τη διάθεση του Αλαφούζου»

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σχολιάζει τις μελλοντικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού και στέκεται στην τακτική του Ιβάν ΓΙοβάνοβιτς, η οποία -όπως όλα δείχνουν- ούτε αυτή τη φορά θα αλλάξει.

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα Livesport αναφέρει:

«Σε όλο τον πλανήτη, οι φίλαθλοι κάθε ομάδας αντιμετωπίζουν τις μεταγραφές σαν… αφροδισιακό. Το άγνωστο έχει τη γοητεία του, εξιτάρει και, διαβάζοντας για ονόματα, ο κάθε οπαδός ονειρεύεται μεγάλους παικταράδες και νέα αστέρια… Στον ενάμιση χρόνο που δουλεύει στον Παναθηναϊκό, ο Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει ότι δεν ασπάζεται καθόλου τη συγκεκριμένη άποψη. Ο Σέρβος δεν έχει κρύψει ότι δεν του αρέσουν οι αλόγιστες μεταγραφές και προτιμά να έχει έναν “κορμό” στο ρόστερ και να τον ενισχύει με μετρημένες κινήσεις.

…Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το πώς λειτουργεί ο 60χρονος προπονητής, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πολλά. Δύο, ενδεχομένως τρεις προσθήκες και αυτές με πολύ αυστηρά κριτήρια… Κάποιος άλλος στη θέση του Γιοβάνοβιτς, εκμεταλλευόμενος και τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου, θα προχωρούσε σε πολύ περισσότερες κινήσεις. Τα παραδείγματα είναι αρκετά και νωπά στις συνειδήσεις όλων. Από την άλλη πρέπει να δεχτούμε ότι ο Γιοβάνοιβιτς λειτουργεί με τη δική του μεθοδολογία, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κατά συνέπεια, έχει κερδίσει και το ελεύθερο στο πόσους και ποιους θα φέρει στο Κορωπί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News