Καπογιάννη - Newspao: «Με κυνηγάει... κατάρα - Ήρθε, ίσως, η ώρα για αναγκαστική αλλαγή έδρας!»

Καπογιάννη - Newspao: «Με κυνηγάει... κατάρα - Ήρθε, ίσως, η ώρα για αναγκαστική αλλαγή έδρας!»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε στο newspao.gr και τον Νότη Καμπέρη αμέσως μετά την ανανέωσή της στον Παναθηναϊκό για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, τη Λολίτα Λύμουρα και την Όλγα Χατζηνικολάου, αλλά για το περιβόητο θέμα της σέντερ.

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί», λέει το γνωστό σύνθημα. Πέρσι τέτοια εποχή, η πράσινη τεχνικός γνώριζε την απόλυτη αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε ένα σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός, η αντιμετώπιση από τον κόσμο που ήπιε την επόμενη χρονιά… πικρό ποτήρι της απώλειας του τίτλου μέσα στη Λεωφόρο από τον «αιώνιο», δεν ήταν διαφορετική. Υπάρχει πλήρης συμπαράσταση – στήριξη στο πρόσωπο της Ελένης Καπογιάννη, πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον.




Τα παραπάνω «επισφραγίστηκαν» το μεσημέρι της Δευτέρας με την ανακοίνωση του ΑΟ σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με την έμπειρη κόουτς για ακόμη ένα χρόνο.

«Ήταν πράγματι μια δύσκολη σεζόν η φετινή, είχαμε πολλούς τραυματισμούς, βαρύ πρόγραμμα και είχαμε αλλαγές στο ρόστερ. Αυτό δεν μας επέτρεψε να βρούμε ρυθμό και ομοιογένεια εύκολα. Περάσαμε από 40 κύματα δεν πτοηθήκαμε και επιστρέψαμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στη σειρά των τελικών. Κάναμε απίστευτη υπέρβαση και φέραμε τη σειρά στα ίσια πέρα από κάθε προσδοκία όλων.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό 4 φορές έχοντας κιόλας μειονέκτημα έδρας. Παλέψαμε στον 4ο τελικό να ξανά ισοφαρίσουμε αλλά προδοθήκαμε από τις δυνάμεις μας. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να εκφράσω πόσο περήφανη είμαι για τις παίκτριες μου που έδωσαν και την ψυχή τους αλλά και για τον απίστευτο κόσμο μας! Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού!

Η Λολίτα είναι και θα είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και για το μπάσκετ στην Ελλάδα! Τιμή μου που συνεργάστηκα με τη Λολίτα και την Όλγα! Τους εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια!»

Για τη στήριξη από τον κόσμο και τη διοίκηση: 

«Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση αλλά και ο κόσμος της ομάδας ήταν και είναι στο πλάι μας παρότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τίτλο και αυτό γιατί ξέρουν και αναγνωρίζουν ότι το «ματς» δεν ήταν επί ίσοις όρους. Δεν παίζουν μπάσκετ τα λεφτά αλλά δεν είναι πάντα εφικτό να συναγωνίζεται ένα αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ όπως του αντιπάλου. Θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Για την έλλειψη πενταριού στην ομάδα:

Όσο για το πεντάρι ήμασταν άτυχοι, φοβάμαι μήπως με κυνηγάει καμία κατάρα και πάντα κάτι συμβαίνει και δεν τις έχουμε..»

Για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βοτανικό:

«Θα πω ότι ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να έχει τις δικές του εγκαταστάσεις! Η Λεωφόρος μεγάλωσε γενιές και γενιές αθλητών παραγόντων και φιλάθλων και είναι ιστορική τοποθεσία μακάρι να γινόταν εκεί.. από την άλλη ίσως ήρθε η ώρα να γίνει μια αναγκαστική αλλαγή τοποθεσίας και να είναι για το καλό του συλλόγου!»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News