Καπογιάννη: «Καλώ δημόσια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην απονομή»

Αθήνα = Παναθηναϊκός: Οι Πρωταθλήτριες στο Σύνταγμα (pics)

Ο προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, σχολίασε το πρωτάθλημα Ελλάδας που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός μέσα στο ΣΕΦ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Κομβικό σημείο ήταν το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στη Λεωφόρο. Καταθέσαμε την ψυχή μας και πήραμε το «κλικ» για να το πιστέψουμε όντας το αουτσάιντερ της σειράς. Αυτό ήταν το κλειδί για να πάμε με άλλη ψυχολογία στο ΣΕΦ.

Επιτομή του έργου του προπονητή είναι ο τίτλος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θέλω να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να μας υπολογίζει ο κάθε αντίπαλος. Να εγκατασταθεί επιτέλους ο σύλλογος στα υψηλά επίπεδα.

Αυτό που έζησα σήμερα, είναι τελείως διαφορετικό. Δεν μπορείς να το φανταστείς, αν δεν το ζεις. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα.

Η Λολιτα είναι μια αθλήτρια με συγκεκριμένη ιστορία και επιτεύγματα στην καριέρα της. Δίνει κίνητρο στον εαυτό της , βοήθησε και τις υπόλοιπα συμπαίκτριες της. Δεν χρειάζεται κανένας να ρωτήσει που τα βρίσκει τα αποθέματα ενέργειας .

Η αθλητική δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται. Πιστεύω την Όλγα Χατζηνικολάου. Δεν τις άξιζε η μεταχείριση που είχε. Εκανα ότι μπορούσα για να τη βοηθήσω να επανέλθει.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που μου έφερε στην ομάδα. Θέλω να καλέσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έρθει στην απονομή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News