Καπογιάννη: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»

Καπογιάννη: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»

Tο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 73-58 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών και βρίσκεται πίσω στη σειρά με 2-1.

Ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει την ισοφάριση στον δεύτερο τελικό του Σαββάτου (22/5, 18.00) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παρκέ με το ματς να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι τα μισά της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ (18-10) και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 20-14.

Το «τριφύλλι» στη δεύτερη περίοδο δεν κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό επιθετικά με αποτέλεσμα να συνεχίσει να «κυνηγάει» στο σκορ και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 39-23 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟ έδειξε παλμό στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στους 9 πόντους (53-44) με τη Ριντ (14 π, 10ριμπ) και τη Μόργκαν να έχουν ανεβάσει ρυθμό. Η τρίτη περίοδος έληξε 56-44.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην τελευταία περίοδο και παρά την καλή εμφάνιση της Ριντ που πέτυχε ακόμη ένα double double (16π, 14 ριμπ), ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 73-58.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Ελένη Καπογιάννη είπε: «Σήμερα δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Παρόλα αυτά η σειρά των τελικών συνεχίζεται και το Σάββατο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News