Καπογιάννη: «Ανόητος όποιος ξεγράφει τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Καπογιάννη: «Ανόητος όποιος ξεγράφει τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Διαβάστε τις δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη μετά τη νίκη 2-2 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου εύκολο να τον ξεγράψει. Δουλεύουμε καλά. Έχουμε μέταλλο. Θα είναι ανόητος κάποιος να ξεγράψει την ομάδα μας. Οι προπονητές μπορεί να σχεδιάζουν πράγματα, αλλά οι παίκτες εκτελούν τις εντολές και αυτές πρέπει να πάρουν τα εύσημα. Δεν έχω λόγια για τις παίκτριές μου. Όπου χρειάστηκε ήταν εκεί η μία για την άλλη.»




«Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει να κάνει στη σκακιέρα ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος. Δεν έχουμε περιθώριο για ροτέισον. Στο επόμενο παιχνίδι πάμε με μυαλό να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε αποφορτιστεί από το άγχος, αλλά δεν έχουμε κάνει κάτι. Ξεκινάμε από το 0-0 με πλεονέκτημα έδρας.»

«Η Λολίτα είναι αχάριστη (σ.σ χαριτολογώντας για το ρεπό που ζήτησε). Μετά από κάθε παιχνίδι της δίνω ρεπό. Δύο ρεπό δεν μπορώ να της δώσω.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News