Αποδείξεων... συνέχεια στην Πόλη! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Κλήθηκε στην Εθνική ο Παπαγιάννης, δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός στην Πόλη για την 8η αγωνιστική της Euroleague

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στην 8η στροφή της Euroleague (19:45). Οι Τούρκοι υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και βρίσκονται στην κορυφή με 6-1. O σέντερ της Φενέρ, Τζόναθαν Μότλει, βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και το πρόσφατο double-double (25 πόντους και 10 ριμπάουντ) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Το αντίπαλο δέος θα είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος απέναντι στην Μπασκόνια ανέβασε την απόδοσή του και μέσα στην Πόλη θα αναλάβει πρωτοβουλίες. Ο Παναθηναϊκός, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στους Βάσκους, επέστρεψε στις επιτυχίες (2-5) . Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο και επιθετικά έπαιξαν μπάσκετ υψηλού επιπέδου, αγγίζοντας την 100αρα απέναντι στους Βάσκους (98-83).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.45 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime HD.

Ιτούδης: «Ποιοτική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μετά την έλευση του Μπέικον. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει βελτίωση με την υπογραφή ενός πολύ σημαντικού σκόρερ. Με τον Ντουέιν Μπέικον ο Παναθηναϊκός έγινε μια ομάδα τελείως διαφορετική. Με μέγεθος, με πολλούς δημιουργούς και εκτελεστές. Έρχονται εδώ μετά από μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια. Γενικά, ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε αυτό το καλοκαίρι με στόχο να μπει Playoffs. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και δεν ξεχνάμε ότι ερχόμαστε μετά το παράθυρο της FIBA. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό και τη συγκέντρωση από την πλευρά μας».

Η διαιτητική τριάδα και το «πράσινο» παρελθόν

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε (18/11). Όπως έγινε επίσημα γνωστό, οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Μεχντί Ντιφαλά και Κάρλος Κορτές ορίστηκαν για τον αυριανό (18/11) αγώνα του «τριφυλλιού» με την Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη – Νικ Καλάθη.

Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες μας υπόσχεται εκ νέου ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πέρυσι σ΄ ένα ανεπανάληπτο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός επικράτησε μέσα στην Πόλη 59-62 και κατάφερε να σπάσει την αρνητική παράδοση, αφού προερχόταν από 9 διαδοχικές ήττες.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News