Κανονικά ο Χάρις με Παναθηναϊκό

Κανονικά ο Χάρις με Παναθηναϊκό

Ένα περίεργο περιστατικό του Ραμόν Χάρις με οπαδό του Άρη δεν στοίχισε την συμμετοχή του παίκτη του Κολοσσού Ρόδου στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ο Ραμόν Χάρις ήρθε σε σύγκρουση με έναν οπαδό του Άρη, ο οποίος επιτέθηκε χυδαία στον παίκτη και τον έφτυσε.

Ο παίκτης του Κολοσσού βγήκε εκτός εαυτού και κατευθύνθηκε προς τον οπαδό… δίχως να υπάρξει βέβαια κάποια δυσάρεστη εξέλιξη στην εν λόγω σύγκρουση. Καταλυτική ήταν και η παρέμβαση του Γεωργαμλή, ο οποίος ηρέμησε την κατάσταση.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ κάλεσε τον Χάρις για απολογία και απαλλάχτηκε από την κατηγορία περί ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τον θεατή. Έτσι, θα δώσει κανονικά το παρόν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News