Κανονικά ο Μποχωρίδης

Κανονικά ο Μποχωρίδης

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (12/1, 21:15) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας τους.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (12/1) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (14/1, 21.15). Ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Παππάς έκανε θεραπεία.

[ads2]

Η αναμέτρηση με την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τους Σέρβους ξεκίνησε την Τρίτη (12/1) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του δείχνοντας πως έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αντιθέτως, ο Νίκος Παππάς υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς την Δευτέρα (11/1) υπέστη θλάση και θα μείνεις εκτός για περίπου 15 ημέρες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News