«Κανονάκια» από τα Σκόπια προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό

«Κανονάκια» από τα Σκόπια προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό

Καθημερινά φτάνουν προτάσεις νέων παικτών στο e-mail του Πιέρ Ντρεοσί, από διάφορα μέρη του κόσμου, ωστόσο πρόσφατα προτάθηκαν και δύο παίκτες από το γειτονικό πρωτάθλημα της ΠΓΔΜ.

Δύο νεαροί επιθετικοί που πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά στη γειτονική χώρα προτάθηκαν σε σχεδόν όλες τις ομάδες της Super League, ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για τον Λούκα Στανκόβσκι και τον Ντεμπό Νταρμπό.

Ο πρώτος, Στανκόβσκι, αγωνίζεται στην Ραμποτνίσκι Σκοπίων και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της γειτονικής χώρας.

«Κανονάκια» από τα Σκόπια προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό

Είναι μόλις 18 ετών και στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν έχει 7 γκολ και 2 ασίστ σε 15 εμφανίσεις. Έχει συμβόλαιο ως το 2022.

Ο δεύτερος, Νταρμπό, αγωνίζεται στην Σκούπι και σε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει 17 γκολ και 1 ασίστ.

«Κανονάκια» από τα Σκόπια προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό

Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού από την Γκάμπια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ψάχνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να εξαργυρώσει την εξαιρετική του σεζόν.

Και οι δύο περιπτώσεις προτάθηκαν, ωστόσο δύσκολα θα απασχολήσουν -παρά το χαμηλό τους κόστος- καθώς το πρωτάθλημα της ΠΓΔΜ θεωρείται χαμηλής δυναμικότητας και επιπλέον υπάρχει πρόθεση περαιτέρω στήριξης του Ιωαννίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News