Κανένα κόμπλεξ από τον Στιλ

Κανένα κόμπλεξ από τον Στιλ

Εχει φάει τα βρετανικά γήπεδα με το κουτάλι.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Λουκ Στιλ με το σφύριγμα της λήξης από τον Τάσο Παπαπέτρου να φύγει από την εστία του και να πάει στο τέρμα του Πανιωνίου για να συγχαρεί τον κατά εννέα χρόνια μικρότερό του Σωκράτη Διούδη, μεγάλο πρωταγωνιστή της χθεσινής αναμέτρησης. Οι δύο τερματοφύλακες τα είπαν για λίγα δευτερόλεπτα και αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.

[ads2]

Μάλιστα ο Στιλ δήλωσε:

Νομίζω ότι κάναμε σωστά τα πιο πολλά πράγματα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά ο γκολκίπερ τους έκανε πολλές αποκρούσεις. Θα ήθελα να πω ότι είναι ο τερματοφύλακας που έχει κάνει τις περισσότερες και τις πιο δύσκολες αποκρούσεις από κάθε άλλον που έχω δει, από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πολλά για το πόσο καλοί ήμασταν, αλλά και για το πόσο αποτελεσματικός ήταν αυτός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News