Κανείς σαν τον Νεμάνια: Πώς θα γίνει απόσβεση η κανονική…. ληστεία με την ανανέωσή του!

Κανείς σαν τον Νεμάνια: Πώς θα γίνει απόσβεση η κανονική…. ληστεία με την ανανέωσή του!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παρουσιάζεται αγχωμένος και άστοχος στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο τύπος αποτελεί πολύ καλή πάστα αθλητή, λογικά θα βρει ρυθμό και θα είναι ο ηγέτης της ομάδας το χειμώνα. Το ερώτημα μαζί του δεν είναι αν θα παίξει καλά αλλά ΠΟΣΟ θα παίξει.

Αν ο Σέρβος με το βεβαρημένο παρελθόν τραυματισμών και το εύθραυστο κορμί ξεπεράσει τις 20 παρουσίες στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα έχει κάνει απόσβεση αλλά και κανονική…. ληστεία με την ανανέωσή του.

Είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη λάμψη στο ρόστερ και αναγκαστικά το τριφύλλι ρίσκαρε μαζί του. Με το μπάτζετ περιορισμένο, οι επιλογές των ανθρώπων που τρέχουν το πράσινο μπάσκετ δεν ήταν απεριόριστες. Είχαν συγκεκριμένο πλαίσιο όπου έπρεπε να κινηθούν.

Η ομάδα που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός φέτος δεν μπορεί να εκτοξεύσει τις προσδοκίες του κόσμου στα ύψη.

Θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ευπρόσωπος και να διεκδικήσει, όσο μπορεί περισσότερο, την είσοδό του στην 12άδα.

Θα του είναι δύσκολο, ωστόσο θα δώσει μάχη, ελπίζοντας να τον συμπαρασύρει ο οίστρος του καλύτερού του επιθετικού παίκτη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News