Κάνει την δουλειά του ο Γκουντάιτις

100αρα ο Παναθηναϊκός με νέους πολύ ωραίους!

Αντιτουριστικός, αργός, εκνευριστικά άστοχος στις βολές αλλά κατά τα άλλα παλικάρι ο Αρτούρας Γκουντάιτις που πάντα τα δίνει όλα στο παρκέ, είτε παίζει στην Ευρωλίγκα, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τον Λιθουανό βασικό έβγαλες ενέργεια τις προάλλες με την Ζαλγκίρις και λιάνισες αμυντικά τους Λιθουανούς που στα πρώτα δεκάλεπτα …βόλταραν μέσα κι έξω από την ρακέτα σου.

Η ουσία είναι ότι στο «5», μετά από χρόνια, ο Γιώργος Παπαγιάννης (που τις τελευταίες μέρες δείχνει καλύτερο πρόσωπο, ήταν πολύ καλός και με τον Ιωνικό, σκοράροντας και δυο τρίποντα) έχει στήριγμα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που υπάρχουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει στη φροντ λάιν του «πύργους» που έχουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Ο Ελληνας σέντερ έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει σε πιο γκαζωμένο ρυθμό ενώ ο Γκουντάιτις χρησιμοποιείται όταν ο Παναθηναϊκός να πάει σε παιχνίδι επαφών που φθείρει με φάουλ πιο εύκολα τον αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News