Κάνει πρόταση σε τέσσερις ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος αναμένεται να κάνει προτάσεις σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μπορεί να κοιτάζουν την επόμενη μέρα στο σύλλογο αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο στο σύλλογο θέλουν να δέσουν και ορισμένους παίκτες στη Λεωφόρο. Ο λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν βασικά γρανάζια της μηχανής του Ιβάν Γιοβάνοβτις και θεωρούνται πολύτιμοι.

Ο λόγος γίνεται για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Δημήτρη Κουρμπέλη και Αϊτόρ Κανταλαμπιέδρα. Τα συμβόλαια των παικτών αυτών λίγουν τον Ιούνιο του 2023 και οι πράσινοι δε θέλουν σε καμία περίπτωση να τους χάσουν, καθώς έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο Αϊτόρ υπέστη στον αγώνα με τον Άρη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν. Στο σύλλογο πέρα από το γεγονός ότι βγήκε νοκ άουτ ο κορυφαίος παίκτης τους, θέλουν να του δώσουν νέο συμβόλαιο και για να του δείξουν την απόλυτη στήριξη στο δύσκολο αγώνα της αποκατάστασής του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News