Καμπετσής: Το νέο συμβόλαιο και οι απολαβές

Καμπετσής: «Πιστεύω πως θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

Σε συμφωνία με τον Αργύρη Καμπετσή έφτασε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου ο διεθνής επιθετικός να ανανεώσει την συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Σε συμφωνία με τον Αργύρη Καμπετσή έφτασε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου ο διεθνής επιθετικός να ανανεώσει την συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Όπως αποκάλυψε το newspao.gr, o 21χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» θα παραμείνει «πράσινος», αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για την ανανέωση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Η πλευρά του «Κάμπε», μετά τα δύο ραντεβού που έγιναν κι οριοθετήθηκαν λεπτομέρειες, άναψε το «πράσινο» φως και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο θα πέσουν την ερχόμενη βδομάδα.

Με το παραπάνω «deal» ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν παίκτη που είχε αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό (Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία), έχει μεγάλη προοπτική εξέλιξης και παράλληλα να εκπληρώσει την επιθυμία των Μπόλονι, Ντρεοσί.

Αμφότεροι επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του 21χρονου επιθετικού.

Αναφορικά με τις απολαβές, ο Καμπετσής θα λάβει 120.00. ευρώ, 150.000 ευρώ και 180.000 ευρώ ανά έτος μέχρι το 2024.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News