Καμπετσής: «Γι΄ αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Πήρε το «10» ο Καμπετσής στη Βίλεμ! (pic)

Ο Αργύρης Καμπετσής μιλώντας σε ολλανδικό μέσο αναφέρθηκε τους λόγους που αποχώρησε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

“Ήμουν έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σαράντα παίκτες στο ρόστερ και έπρεπε να δω πόσο χρόνο συμμετοχής θα είχε, αν και δεν υπάρχει πάντα λογική πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί μπορεί να μείνεις εκτός ενδεκάδας μετά από ένα νικηφόρο ματς, ενώ παιδιά από τις Ακαδημίες μπορεί να πάρουν λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό. Πάντως μίλησα με τον Παυλίδη αναφορικά με τον Βίλλεμ ΙΙ και μου είπε άμεσα ότι πρέπει να πάω.

Ο ατζέντης μου με κάλεσε τα μεσάνυχτα και μου είπε ότι υπήρχε συμφωνία με τον Βίλεμ ΙΙ, ενώ με ενημέρωσε ότι πέντε ώρες αργότερα θα έπρεπε να πετάξω με προορισμό την Ολλανδία. Τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια ήταν στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Ξύπνησα μέσα στο βράδυ τον υπεύθυνο, όμως δεν μπορούσε να βρεθεί κάποιος εκείνη την ώρα που να έχει τα κλειδιά και τους κωδικούς για να μπούμε στα αποδυτήρια”, ανέφερε ο Καμπετσής και πρόσθεσε: “Μόλις ήρθα στην Ολλανδία, έδωσε όλες τις προδιαγραφές για να μου αγοράσουν οι άνθρωποι του συλλόγου καινούργια παπούτσια, όμως ξέχασα να τους πω ότι ήθελα να είναι κίτρινη η γραμμή στο πλάι και μου επέλεξαν με μπλε γραμμή. Πάντως δεν ήταν τόσο άσχημα, μπορούσα τουλάχιστον να προπονηθώ”.

Ο Καμπετσής σχολίασε και την επιλογή του 10 στη φανέλα του: “Προτιμώ το 9, ωστόσο ήταν ήδη πιασμένο. Στη συνέχεια ζήτησα το 99, τη χρονιά της γέννησης μου, ωστόσο κατάλαβα ότι οι άνθρωποι του Βίλεμ ΙΙ δεν ήθελαν να επιλέξω κάποιο νούμερο πάνω από το 30. Διαθέσιμα ήταν το 10 και το 29, επομένως επέλεξα το 10. Ελπίζω να τα πάω το ίδιο καλά με τον Παυλίδη, ο οποίος το φορούσε μέχρι πέρυσι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News