Καμπετσής: «Αυτή είναι η θέση μου»

Καμπετσής: «Αυτή είναι η θέση μου»

Για την επιστροφή του στην δράση μίλησε ο Αργύρης Καμπετσής…

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι η βασική του θέση είναι αυτή του σέντερ φορ και ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση μέσα από τα θετικά αποτελέσματα

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να “ξεφύγει” από την αγωνιστική κρίση:

“Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα σκληρά, υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να συνέλθουμε. Νομίζω ότι στο παιχνίδι με την Ξάνθη παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και αδικηθήκαμε λίγο από τη διαιτησία… Πιστεύω ότι θα συνέλθουμε. Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία και αποκτάς αυτοπεποίθηση με τα αποτελέσματα και με τις νίκες. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα”.

Για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

“Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μια καλή έδρα και ένας καλός αντίπαλος. Δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι, θεωρώ ότι θα γίνει καλό παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσουμε”.

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

“Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα είναι πάντα στην κρίση του προπονητή για το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος για να με χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης. Χάρηκα πολύ που με χρησιμοποίησε και ελπίζω να συνεχίσω έτσι”.

Για το αν προτιμά να αγωνίζεται στην κορυφή ή στα άκρα της επίθεσης:

“Η βασική μου θέση είναι σέντερ φορ. Τόσα χρόνια έπαιζα σέντερ φορ… Μπορώ να παίξω και εξτρέμ, όμως δεν μπορώ να αποδώσω το ίδιο σε σχέση με τη θέση του σέντερ φορ”.

Για την πορεία της Εθνικής Ελπίδων:

“Έχουμε μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Είμαστε πολύ ενωμένοι ως ομάδα, έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα, έχουμε ένα αβαντάζ για την πρόκριση στην τελική φάση και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είναι ένα όνειρο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News