Καμπετσής: Αυτά «ψάχνει»...

Καμπετσής: Κάντε ησυχία...

Τον Αργύρη Καμπετσή ποτέ δεν έχουμε κρύψει ότι τον πιστεύουμε πολύ.

Το γκολ που έβαλε στη Θεσσαλονίκη είναι ρουτινιάρικο για φορ, περισσότερο μας κέντρισε το ενδιαφέρον για τις ωραίες του κινήσεις απέναντι στη Λάρισα και την ασίστ που έδωσε για το 2-0, ενέργεια -κατάθεση ποδοσφαιρικής εξυπνάδας κι αλτρουισμού.

Προηγουμένως είχε χάσει μια φοβερή ευκαιρία με κεφαλιά σημαδεύοντας τον γκολκίπερ, άλλος στη θέση του θα καταπλακώνονταν από το βάρος της αστοχίας σε μία βραδιά άγχους: όταν η νίκη είναι υποχρέωση αυτά συμβαίνουν κι επιπλέον το παιδί γνωρίζει ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να δείξει τι αξίζει.

Ο Καμπετσής πίσω από το χαρούμενο πρόσωπο του κρύβει έναν αγωνιστή κι οι αγωνιστές δεν σκέφτονται τι έγινε, αλλά τι μπορεί να γίνει. Στο Χαριλάου ο Αργύρης ήταν ο πρωταγωνιστής, σε μια βραδιά που δεν ήταν πολύ καλός, κάπου το παράκανε με την τάση του να ντριμπλάρει και να μην βαστά μπάλα.

Μα αν ως ποιότητα ορίζουμε τις συνεχείς επιτυχημένες προσπάθειες, την μεγάλη παρουσία, την ογκώδη διάσταση, ο μικρός δεν θα είναι ποτέ καλός, ο παίκτης με αυτά δεν έχει σχέση, ποτέ δεν είχε. Η δική του προσφορά είναι μικρές υπέροχες πινελιές, δημιουργίες δευτερολέπτων, εκτελέσεις κι εμπνεύσεις που σκοτώνουν τον αντίπαλο γιατί έρχονται όταν αυτός δεν τις περιμένει.

Οι στιγμές του είναι οι ψηφίδες της καριέρας του: οι αποδείξεις ενός ταλέντου που για να αναπτυχθεί και να ωριμάσει αναζητά από τον περίγυρο το προφανές: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News