Καμίνι το ΟΑΚΑ με Εφές

Καμίνι το ΟΑΚΑ με Εφές

Προχωράει γρήγορα η αγορά των εισιτηρίων του ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές. 

Οι πράσινοι ενημέρωσαν τους φιλάθλους για την πώληση των «μαγικών χαρτιών», προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα το δικό τους, ενώ υπενθύμισαν τα σημεία διανομής. 

[ads2]

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Anadolu Efes (12/2, 21:45)», αναφέρουν σχετικά. 

Όσο για τα μέρη πώλησης των εισιτηρίων, τόσο για το συγκεκριμένο ματς, όσο και για τα υπόλοιπα του TOP 16, είναι τα εξής: 

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS. 

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr 

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. 

*Πληροφορίες στο 210-6440010. 

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη (9/2) ως και Παρασκευή (12/2) από 10π.μ. ως 6μ.μ. 

Την Παρασκευή (12/2) από τις 5.45μ.μ και μετά θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τηνΕφές και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. 

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News