«Καμικάζι» ο διαιτητής του ντέρμπι - Ούτε κίτρινη για κίνηση… καράτε στον Ιωαννίδη! (vid)

«Καμικάζι» ο διαιτητής του ντέρμπι - Ούτε κίτρινη για κίνηση… καράτε στον Ιωαννίδη! (vid)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Έναν ξένο διαιτητή με εμπειρία από Ελλάδα επέλεξε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την Κυριακή (21:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο λόγος για τον Γκιόργκι Καμπάκοφ, ο οποίος επελέγη να αντικαταστήσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο αρχικός ορισμός του Έλληνα ρέφερι.

Ο εκλεκτός του Στιβ Μπένετ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Βαλκόφ, τέταρτος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Ιβάιλο Στογιάνοφ, Πετρόπουλος.

Ο 36χρονος ρέφερι έχει «σφυρίξει» πολλές φορές αγώνες ελληνικών ομάδων, τόσο στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και… διεθνώς. Μάλιστα είχε βρεθεί στη Λεωφόρο και στο 1-1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στις 28 Φεβρουαρίου του 2021 για την 24η αγωνιστική.

Σε εκείνο το παιχνίδι βέβαια, είχε… σφάξει τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είχε δώσει ούτε κάρτα σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ φάουλ πάνω στον Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο:

Μένει να φανεί ποια θα είναι η διαιτησία του στη Λεωφόρο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News