Καμία προετοιμασία για το... ξεκλείδωμα

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για δύο μετά το ντέρμπι

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι σχεδόν όλοι του οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν σαν πρωτοπόρο και με τις πνευματικές ελλείψεις που έχει τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να ανοίξει πολυπρόσωπες άμυνες.

Παίκτες καλοί υπήρξαν στο ρόστερ αυτά τα χρόνια, έλα όμως που πάντοτε η διοίκηση φρόντιζε να δείχνει πως ότι κι αν γινόταν το κλαμπ τίτλο δεν θα έπαιρνε.

Πολλοί μπορεί να απογοητεύονταν εντός των τειχών του Κορωπίου και να τα φόρτωναν στον κόκορα όμως κάθε Κυριακή οι αντίπαλοί σε έπαιζαν όπως αρμόζει στην φανέλα και το DNA σου, παρουσιάζοντας απέναντί σου…πούλμαν τα οποία δεν ήσουν προετοιμασμένος να ξεκλειδώσεις.

Όποτε ο ΠΑΟ (και) φέτος έβγαινε ψηλά, το λάθος στην πάσα ερχόταν εύκολα κι η παρουσία ενός χαφ που να λειτουργούσε καλά τακτικά ήταν απαραίτητη.

Χωρίς τον Αλεξανδρόπουλο και με τον Κουρμπέλη τραυματία για μια ακόμα σεζόν φάνηκε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στα στόπερ που καλούνταν να αναχαιτίσουν παίκτες που στις επιθέσεις έβγαιναν πάνω τους κατά κύματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News