Καμία αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό

Καμία αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό

Mε καχυποψία βλέπουν στον Παναθηναϊκό τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ, μετά την επίσκεψη Κουτσοκούμνη και δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι τελικά θα ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Δεοντολογάς και θα τεθούν εκτός Ομοσπονδίας όσοι εμπλέκονται με τις υποθέσεις της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τα περί καλής διάθεσης της ΕΠΟ να προχωρήσει στην εναρμόνιση του καταστατικού της και ειδικότερα του κώδικα δεοντολογίας της βάσει των επιταγών της FIFA.

[ads2]

Οι «πράσινοι» παρακολουθούν με ιδιαίτερη καχυποψία τις εξελίξεις και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα από τις σχετικές διεργασίες σημειώνοντας πως δεν μπορούν να είναι αισιόδοξοι βάσει όσων έχουν προηγηθεί.

Η FIFA έδωσε προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή στην ΕΠΟ να προχωρήσει στις απαιτούμενες αλλαγές, ωστόσο υπάρχουν δύο ενστάσεις από πλευράς ομοσπονδίας, για την οποία τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News