Καλύτερος ο Χουάνκαρ αλλά τι να το κάνεις!

Χουανκάρ: «Δεν είχαμε εντολή να οπισθοχωρήσουμε»

Σε τέσσερα ματς πλέι-οφ δύο ήττες και μια ισοπαλία (σαν ήττα) στην Τρίπολη που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιόδοξες εκτιμήσεις για οτιδήποτε στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσοn δεν γίνεται να μην πούμε ότι ο Χουάνκαρ πραγματοποιεί πολύ καλά παιχνίδια και ήδη μετράει τρεις ασίστ.

Στα 30 του ο Ισπανός μπακ, προερχόμενος πιθανώς από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Μάλαγα, είχε αρχίσει να απολαμβάνει ξανά την ζωή και το ποδόσφαιρο.

Μόνο που η ομάδα που αποτέλεσε το σπίτι του για τα τελευταία 5 χρόνια, δεν μπορούσε πια να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο του.

Ο παίκτης μίλησε με την Ράγιο Βαγεκάνο όπως και με άλλες ισπανικές ομάδες, όμως ο Τσάβι Ρόκα είδε πάνω του τον αριστερό φουλ – μπακ που έψαχνε για το πρότζεκτ του. Έναν επιθετικογενή μπακ που μπορεί να τρέξει όλη την πλευρά, που έχει τεχνικές αρετές, ταχύτητα, που μπορεί να σεντράρει, να δημιουργήσει, να φτιάξει φάσεις.

Μπορεί το χειμώνα να μην ήταν στα καλύτερά του όντας αναπληρωματικός του Ζαγαρίτη, αλλά τώρα παίζει πολύ πιο υποφερτά, μα τι να το κάνεις που η ομάδα μπροστά σε ένα ακόμα ΠΡΕΠΕΙ… τρέμει μην μπορώντας να συνηθίσει το ύψος της μίνιμουμ έστω προσδοκίας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News