ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: «Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την απόλυτη διάλυση του κατεστημένου

Ένα παιχνίδι υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο στην ατζέντα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (06/11, 19:30).

Το τρένο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει σταματήσει πουθενά μέχρι στιγμής και πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με δέκα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και πάει για την 11η! Καλύτερη σεζόν δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι οπαδοί του «τριφυλλιού». Η ομάδα τους έχει κάνει το 10 στα 10 και μάλιστα η τελευταία τους επιτυχία στο Βόλο ήταν ο καλύτερος προπομπός εν όψει του ντέρμπι.

Με 17.000 οπαδούς στο πλευρό τους, οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη. Ο Παλάσιος πέτυχε δύο από τα συνολικά πέντε γκολ της ομάδας του (5-1) και έδειξε ότι μπορεί να αναλάβει τα ηνία μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στον Ολυμπιακό.

Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι τρομερό. Η Λεωφόρος θα είναι και πάλι κατάμεστη, αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού και το γήπεδο θα ζήσει ιστορικές στιγμές. Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά του από τον αντίπαλο στους 13 βαθμούς (σημαδιακό) και να κάνει ακόμη μία βήμα προς το μεγάλο στόχο. Το πρώτο του πρωτάθλημα, μετά τη σεζόν 2009-10!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1HD.

Με τις γνωστές απουσίες οι «πράσινοι»

Οι Αϊτόρ και Τρουιγιέ είναι απόντες, όπως θα είναι και για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ εκτός από το ντέρμπι θα είναι και ο Πούγγουρας με ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό δεν διαφοροποιεί το γεγονός όμως ότι ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί του ντέρμπι.

Το «τριφύλλι» δεν θα έχει αλλαγές, όμως ο Γιάννης Κώτσιρας διεκδικεί θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο έμπειρος μπακ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, έπαιξε για λίγο κόντρα στον Βόλο και πλέον θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ώστε να αντικαταστήσει τον Φακούντο Σάντσες.

Καμίνι το «Απόστολος Νικολαΐδης»

Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε το sold-out στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Η διαδικασία… διεκδίκησης του μικρού αριθμού εισιτηρίων που μπορούσε να διατεθεί από την πράσινη ΠΑΕ ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως αναμενόταν λοιπόν βάσει της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει εδώ και μέρες, σε διάστημα λίγων λεπτών είχαν κιόλας εξαφανιστεί. Έτσι, οριστικοποιήθηκε και τυπικά ότι η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη την Κυριακή και το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί τον αιώνιο αντίπαλο σε καυτή ατμόσφαιρα.

Την αισιοδοξία του για το ντέρμπι έδειξε με δηλώσεις ο Μάγκνουσον. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Αυτά τα ντέρμπι ξεπερνούν κατά πολύ την έννοια ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο μας. Αν το κάνουμε, θα νικήσουμε. Είναι ένα ντέρμπι και θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μας περιμένει σκληρή μάχη. Από χθες ξεχάσαμε τα πάντα και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα. Ξέρουμε ότι για τους οπαδούς αυτά τα ντέρμπι είναι οι πραγματικοί τελικοί της χρονιάς και θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News