Καλοδεχούμενες οι ενισχύσεις...

Μπολόνι: Οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Έρχονται οι Αφρικανοί στο Κορωπί, μακάρι να τους διαχειριστεί καλά ο προπονητής, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ευρωπαϊκής εξόδου και της κατάκτησης του κυπέλλου.

Έρχονται οι Αφρικανοί στο Κορωπί, μακάρι να τους διαχειριστεί καλά ο προπονητής, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ευρωπαϊκής εξόδου και της κατάκτησης του κυπέλλου.

Παρά τη γκέλα με την Λαμία ο Παναθηναϊκός υστερεί έναντι του ανταγωνισμού μόνο στη χημεία (ειδικά από τον “αιώνιο”) και στην …εξωγηπεδική βοήθεια, οι παίκτες που έχει μια χαρά είναι για ελληνικό πρωτάθλημα.

Λέγονται καλά λόγια για τον Σανκαρέ και τον εξτρέμ, αλλά καθρέφτης πάντα είναι το χορτάρι. Θα δούμε και το “μάτι” του κόουτς που μέχρι σήμερα τα έχει πάει καλά, παραλαμβάνοντας ένα …ερείπιο, με παίκτες διαλυμένους ψυχολογικά. Προσπαθεί να τους κάνει ομάδα, εμπιστεύεται τους μικρούς, φτιάχνει την άμυνα, θα ανακαλύψουμε και πως είναι από άποψη στελέχωσης.

Η τελευταία σε ρόστερ είναι σαν τον ανθρώπινο σώμα. Πρέπει να λειτουργεί υποστηρικτικά και σε άμεση συνάρτηση με το γενικό σύνολο. Μόνον έτσι οι ομάδες καταφέρνουν να καλύψουν τα θέματα (τραυματισμούς, απώλειες κλπ.) που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μέσα στη σεζόν.

Π.χ διαβάζαμε πριν το ματς με την Λαμία τον Βέλεθ να λέει πως υπάρχει κούραση και νομίζαμε ότι ο Ισπανός μας κοροϊδεύει, μέχρι που είδαμε Βιγιαφάνιες- Μαουρίσιο (που προέρχονται από μάχη με τον κορονοϊό) να… σέρνονται το Σάββατο.

Δεν είναι εύκολο ν’ αντικατασταθούν αυτοί οι δύο, ήταν κι ο Αλεξανδρόπουλος κακός οργανωτικά, πάρτη τη γκέλα! Καλοδεχούμενες οι ενισχύσεις, ώστε να απλωθεί το rotation και να μην τραβούν κουπί οι ίδιοι κι οι ίδιοι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News