Καλό μήνα με βόμβα στον Εξάστερο

Καλό μήνα με βόμβα στον Εξάστερο

Από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε σε αυτό το καλοκαιρινό σαφάρι τονίζουμε πως πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπομονή. Ο Παναθηναϊκός με το που μπήκε ο Ιούλιος έριξε την πρώτη του βόμβα!

Ο Κρις Σίνγκλεντον ντύθηκε στα πράσινα και έτσι «ξεκλείδωσε» την πρώτη κίνηση στην αεροπορία του Αργύρη Πεδουλάκη. Στο «τριφύλλι» δεν εγκατέλειψαν ποτέ την υπόθεση του πρώτου τους στόχου, ακόμη και όταν όλοι το θεωρούσαν μια χαμένη υπόθεση.

[ads2]

Το μόνο που έκαναν ήταν να κρατούν τα μάτια τους ανοικτά ρίχνοντας τα δίχτυα τους και σε άλλες περιπτώσεις. Παράλληλα, όμως, επιχειρούσαν ήσυχα και αποφασιστικά να φέρουν έναν από τους κορυφαίους σέντερ της περσινής Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ! Μάλιστα, δεν μάσησαν ούτε από το γερό μπάσιμο κάποιων ομάδων όπως η Μακάμπι και κατάφεραν να κάνουν τον Αμερικανό δικό τους.

Το μεγαλύτερο κέρδος μετά τη μεταγραφή του Σίνγκλεντον είναι πως δίνει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο για το δεύτερο χτύπημα στη φροντ λάιν. Είχαμε πει τις προηγούμενες ημέρες πως υπάρχουν δύο οψιόν για το …πάντρεμα Μπουρούση ή Βουγιούκα. Στην πραγματικότητα υπήρχε ακόμη μία που ήταν και η πιο δύσκολη. Αυτή του Σίνγκλεντον! Ο Αμερικανός πάει και με τις δύο περιπτώσεις καθώς έχει την ευχέρεια να παίζει και στο «4», να επιτίθεται με πρόσωπο, να σουτάρει και να κάνει σχεδόν όλες τις αλλαγές στην άμυνα. Άρα, «κολλάει» και με τους δύο Έλληνες σέντερ, εν αντιθέσει με τα δύο άλλα ονόματα που έχουν πιο συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Πριν φτάσει η ώρα να μιλήσουμε για την επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού (δεν θ’ αργήσει) θα πρέπει να τονίσουμε κάτι ξανά και ξανά. Η Ελλάδα δεν είναι πια η Γη της Επαγγελίας και οι υποθέσεις είναι δυσκολότερες σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό σε συνάρτηση με τη μεγάλη πίεση του να γίνει μια μεταγραφή δυσκολεύουν τις συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, ορθώς κοιτάζει αυστηρά το πλάνο του και προχωράει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η πρώτη …απάντηση δόθηκε και έχουμε την αίσθηση πως είναι ιδιαίτερα εμφατική. Ο Κρις Σίνγκλεντον αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα γρανάζια της τρελής πορείας της Λοκομοτίβ Κουμπάν μέχρι το final 4 και ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του! Βήμα, βήμα θα έρθει και το επόμενο χτύπημα.

ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Την 1η Ιουλίου ήρθε και η πρώτη δικαίωση.

onsports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News