Καλή παρουσία στη σκοποβολή

τριφύλλι

Ο νεαρός σκοπευτής του Παναθηναϊκού Άρης Σαλταγιάννης αναδείχτηκε πρώτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στο πιστόλι ταχύτητας 0,22 στη Μαλακάσα. Τρίτος στη γενική κατάταξη ο ΠΑΟ μαζί με τους Κανιούρη και Σώλο!

Μία ακόμα σπουδαία ημέρα ήταν η χτεσινή για το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» αφού σταδιακά καταξιώνεται σε όλες τις ηλικίες.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και στάθηκαν με αξιοπρέπεια χτες στο πιστόλι ταχύτητας 0,22 κατά τη δεύτερη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων και απέδειξαν ότι η ομάδα εκτός από παρόν έχει και λαμπρό μέλλον.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άρης Σαλταγιάννης που απέδειξε και χτες ότι  έχει…κρύο αίμα και  βρίσκει στόχο ακόμα και στο πιο δύσκολο αγώνισμα της σκοποβολής.

Ήταν σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι ο Σύλλογος μπορεί να βασιστεί σε αυτό στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα η εμφάνιση του και η θέση που κατέκτησε βοήθησε ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει θέση στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό.

Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν και οι Νίκος Κανιούρης και Σπύρος Σώλος που μάζεψαν τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να έρθει το χάλκινο μετάλλιο στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Κοτταράς συνεχάρη τους αθλητές του για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες και τους άλλες προπονητές όπου κάτω από αντίξοες συνθήκες  κατάφεραν και «κατέβασαν» αρκετά παιδιά και έγινε ρεκόρ συμμετοχών.

Επιπλέον άπαντες συμφώνησαν ότι οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου που  φανερώνει ότι το άθλημα αναπτύσσεται και στις μικρές ηλικίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News