Καλή αμυντική προσπάθεια στη Θεσσαλονίκη

Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός, έκανε... βόλτα στη Θεσσαλονίκη!

Πολύ καλός ο Λεωνίδας Κασελάκης στη Θεσσαλονίκη. Έλεγξε την πίσω γραμμή άμυνας βάζοντας δυναμικά τα χέρια του μπροστά στους παίκτες του Αρη βγαίνοντας γρήγορα ψηλά (πάνω στη μπάλα) όταν χρειαζόταν.

Οι επιλογές του ήταν ΟΚ, βρίσκοντας καθαρές ματιές στο αντίπαλο καλάθι παίζοντας με τα σκριν.

Γενικώς πρόσφερε ταχύτητα και ενέργεια στον πρωταθλητή. Είναι σε καλή κατάσταση ο Έλληνας φόργουορντ, ο προπονητής του τον εκτιμά και κερδίζει πόντους στο ροτέησον του τριφυλλιού με τη μοναδικότητα του ως ο πιο ελαφρύς ψηλός που κατά περίσταση μπορεί να καλύψει το «4» (έστω και εάν παίζει στο «3»).

Κατά τα άλλα στο παιχνίδι με τον Αρη είδαμε καλύτερες περιστροφές στην άμυνα και από τους ψηλούς και από τους περιφερειακούς με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να μην δέχεται εύκολα lay ups μετά από drives από τους περιφερειακούς πάνω στους οποίους δίπλωνε η ελληνική άμυνα.

Θα χρειαστεί να δουλέψουν την τακτική τους πολλές φορές πάνω σε αυτό το μοτίβο οι πράσινοι αφού με Σλούκα, Ουόκαπ και σία το έργο τους θα είναι δυσκολότερο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News