Κάλεσμα Χατζηθεοδωρίδη στον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ

Κάλεσμα Χατζηθεοδωρίδη στον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μίλησε η για τις λανθασμένες τελικές αποφάσεις του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για τον επερχόμενο επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ακραίου στη NOVA:

“Κρατήσαμε τη μπάλα, ξεκινήσαμε από τις πίσω γραμμές την ανάπτυξη, το κάναμε με επιτυχία αλλά ήμασταν λάθος στις τελικές μας αποφάσεις.

Στο γκολ που δεχτήκαμε δεν λειτουργήσαμε καλά, αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο και αυτός μας τιμώρησε. Είχαμε μεγαλύτερη απόσταση από τους παίκτες και όταν αντιμετωπίζεις παίκτες με ποιότητα πρέπει να είσαι πιο κοντά. Όπως είπα δεν ήμασταν καλοί στην τελική απόφαση από εκεί και πέρα.

Όταν παίζεις αρκετά παιχνίδια με τη βασική 11άδα είναι λογικό αυτή να έχει περισσότερη χημεία από την σημερινή. Όμως οι παίκτες είναι καλοί και θα μπορούσαμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν μας βγήκε.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο, πιστεύουμε στην ομάδα και στους παίκτες. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Ελπίζω πως ο κόσμος θα έρθει ξανά στο παιχνίδι, όπως το είχε κάνει και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πάει πολύ καλά, οι παίκτες είναι σε πολύ καλή φόρμα, το έχουμε δείξει και είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ, για να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια, μας αρέσουν πολύ και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτά.

Σίγουρα μου λείπει το γκολ. Συνεχίζω να προσπαθώ, να είμαι πιο κοντά στην περιοχή και θα δούμε τι θα γίνει.

Δεν είναι εύκολο να παίζω σε πολλές θέσεις. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο του εαυτό, πιστεύω στο σκεπτικό του προπονητή και όπου με βάλει θα παίξω όσο πιο καλά μπορώ”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News