Καλάθης: Οι ομάδες που θα μπορούσε να πάει - Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Καλάθης: Οι ομάδες που θα μπορούσε να πάει - Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Μετά από την αποτυχία της Μπαρτσελόνα να προκριθεί στον τελικό της EuroLeague και στη συνέχεια να χάσει και το πρωτάθλημα στην ACB, ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» ύστερα από δύο χρόνια στον ισπανικό σύλλογο!

Ο Νικ Καλάθης μετακόμισε στην Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2020 ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο! Αυτό σημαίνει ότι για να αποτελέσει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν από την ομάδα θα πρέπει να αποζημιωθεί από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του αμέσως μόλις βγει στην αγορά και δεν πρόκειται να αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σε ποιες ομάδες θα μπορούσε να πάει ο Νίκ Καλάθης;

  1. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη πήρε Πιέρια Χένρι, είναι κοντά στον Σκότι Γουίλμπεκιν και φημολογείται πως κοιτάζει τον Ίφε Λούντμπεργκ, αλλά δεν είναι απίθανο να «χτυπήσει» τον Καλάθη.
  2. Η Μακάμπι θέλει πλέι μέικερ.
  3. Η Μονακό έχασε τον Πάρις Λι για τον Παναθηναϊκό και βλέπει να απομακρύνεται για το ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς.
  4. Η Παρτιζάν λόγω και μόνο της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνιστά έναν πιθανό προορισμό για τον Καλάθη.
  5. Η Βαλένθια ψάχνει γκαρντ μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο τέλος Μαΐου ο Μάρτιν Χέρμανσον.
  6. Ο Ολυμπιακός, αν αποχωρήσει ο Ντόρσεϊ θα κοιτάξει για… κοντό και ο Καλάθης είναι στις επιλογές του.

Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Από εκεί και πέρα, στο… παιχνίδι μπαίνει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έλυσε ποτέ το πρόβλημα στο «1» μετά την αποχώρηση του Καλάθη.

Μάλιστα, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επαναδραστηριοποιηθεί και να αυξήσει το μπάτζετ θεωρείται πολύ πιθανό να ασχοληθεί με τον Ελληνα γκαρντ!

Ο Καλάθης, και τη διάρκεια της περασμένης σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο στην EuroLeague 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 11.8 μονάδες στο PIR.

Με πληροφορίες από sportfm.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News