Καλάθης: Και η Μονακό στο παιχνίδι - Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η αίσθηση κυριαρχίας και ο Καλάθης

Μετά από την αποτυχία της Μπαρτσελόνα να προκριθεί στον τελικό της EuroLeague και στη συνέχεια να χάσει και το πρωτάθλημα στην ACB, ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» ύστερα από δύο χρόνια στον ισπανικό σύλλογο!

Ο Νικ Καλάθης μετακόμισε στην Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2020 ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο! Αυτό σημαίνει ότι για να αποτελέσει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν από την ομάδα θα πρέπει να αποζημιωθεί από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του αμέσως μόλις βγει στην αγορά και δεν πρόκειται να αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Και η Μονακό στο παιχνίδι

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «encestando», η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον έμπειρο πλέι μέικερ, ενώ εδώ και καιρό έχουν γραφτεί ρεπορτάζ σε ευρωπαϊκά media που τον φέρνουν ψηλά στις λίστες και της Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, την Παρασκευή (24/6) οι Ρώσοι ανέφεραν πως και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται στο… κόλπο.

Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Από εκεί και πέρα, στο… παιχνίδι μπαίνει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έλυσε ποτέ το πρόβλημα στο «1» μετά την αποχώρηση του Καλάθη.

Μάλιστα, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επαναδραστηριοποιηθεί και να αυξήσει το μπάτζετ θεωρείται πολύ πιθανό να ασχοληθεί με τον Ελληνα γκαρντ!

Ο Καλάθης, και τη διάρκεια της περασμένης σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο στην EuroLeague 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 11.8 μονάδες στο PIR.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News